box icon

ANUNT IMPORTANT

Pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19 (coronavirus), Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 anunta ca:

Citeste mai mult
box icon

INFORMARE

Incepand cu data de 02.03.2020, Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 isi va desfasura activitatea intr-o noua locatie aflata pe Splaiul Independentei nr. 200.
Casieria si Registratura din cadrul Directiei vor functiona in Cartierul Constantin Brancusi, in vecinatatea parcului si a terenului de sport.

Citeste mai mult
box icon

Intretinerea online

Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 vine în ajutorul locatarilor. Acum îţi poţi plăti intretinerea online rapid şi sigur.

Plati online Calculator rate
box icon

Avizier Virtual

Directia de Administrare a Fondului Locativ a creat Avizierul Virtual. Locatarii pot accesa toate anunturile importante si toate procesele verbale incheiate la sedintele de bloc

Anunturi Sedinte Blocuri

Primăria

box icon

Primăria

Sectorul 6 este situat în vestul Capitalei, cu o suprafaţă de 37 kmp (din totalul de 228 km ai Capitalei), echivalent a 3.690 hectare şi cu o populaţie de peste 360.000 de locuitori...

Citeşte mai mult
box icon

Calculator rate

Informațiile furnizate au caracter informativ. Ratele lunare vor fi stabilite de către autoritățile administrației publice locale. Rata dobânzii de referință a Băncii Naționale a României este rata dobânzii de politică monetară stabilită de BNR.

Simulator rate
box icon

Cartierul "Constantin Brancusi" - scurta prezentare

Cartierul „Constantin Brâncuşi” din Sectorul 6 este cea mai mare investiţie din ţară în domeniul construcţiei de locuinţe care se adresează în exclusivitatea tinerilor.
Cartierul „Brâncuşi” are o suprafaţă totală de 115.000 metri pătraţi, incluzand 30 de blocuri de locuinţe cu chirie pentru tineri, însumând circa 1.680 de apartamente, 360 de unităţi locative pe credit ipotecar (grupate în 6 blocuri ) şi o zonă cu vile.
Programul de construcţie a locuinţelor din Cartierul „Brâncuşi” a fost derulat prin Agenţia Naţională de locuinţe, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor Construcţiilor şi Locuinţei şi a beneficiat în prima faza de o finanţare de la bugetul de stat de 1.147 de miliarde de lei.

Citeste mai mult
box icon

Inscriere in Programul ANL

Va puteti inscrie in baza de date a ANL si online, completand formularul urmator.

Formular de inscriere
box icon

Opinia locatarului

Spune-ţi părerea legată de Direcţia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6

Chestionar
box icon

Foi de avere imobile și cotele indivize ale unităților locative


box icon

Instalații utilizare gaze naturale locuințe colective pentru tineri


box icon

Planuri apartamente din Cartierul "Constantin Brancuși"