Despre DAFLS6

DAFL reprezintă compartimentul de lucru din aparatul de specialitate al primarului Sectorului 6, prin care se îndeplinesc atribuţiunile şi obligaţiile privind administrarea fondului locativ al sectorului.

Directia de Administrare a Fondului Locativ Sector 6, prin serviciile sale de specialitate, asigura administrarea blocurilor din cartierul Constantin Brancusi. Intreaga structura organizatorica a Directiei de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 a fost dezvoltata si adaptata astfel incat sa raspunda tuturor necesitatilor cetatenilor sectorului.

Preocuparile noastre privind imbunatatirea si modernizarea activitatilor proprii urmaresc diversificarea serviciilor oferite locatarilor din cartierul Constantin Brancusi, urmand tendinta de sincronizare cu standardele si exigentele actuale si de viitor ale Uniunii Europene.

Cresterea calitatii serviciilor oferite locatarilor si implicit crearea unei imagini favorabile institutiei sunt reflectate prin implementarea sistemului de management al calitatii (ISO 9001), prin reorganizarea spatiilor de lucru cu publicul si prin integrarea unui sistem de plata electronica a obligatiilor fiscale.